zimovanje uz školu skijanja

DOŽIVI ALPE

Za one koji žele skijati u poslijepodnevnim satima s učiteljem skijanja i unaprijediti svoje znanje...

Zimovanje - Andalo 2020.

Poznato talijansko skijalište – odlikuju ga dobra prometna povezanost te izvrsni uvjeti na 70 km skijaških staza. Visoravan Paganella, nalazi se tek 20-ak minuta vožnje automobilom nakon izlaska s autoceste A22 Modena-Brennero. Cijela je regija poznata po dobroj hrani i piću: diče se kvalitetnim vinom sorte Müller-Thurgau, pjenušavim spumanteom, jabukama melindama, domaćim špekom, sirom... Sve je to na ponudi probirljivim nepcima u nebrojenim restoranima, oštarijama, planinskim rifugima...

Upoznaj Andalo

Andalo je veće mjesto s oko tisuću stanovnika gdje praktički iz centra kreće kabinska žičara ka skijalištu. U dnu žičare se nalazi poligon za početnike koje kad svladaju prve zavoje čeka tkzv. plava zona na višem predjelu. Riječ je o oko 5 km paralelno postavljenih plavih staza gdje bez straha mogu nastaviti učenje. Iskusniji će pak pohitati prema crnoj stazi Olimpionica 2. Sportska ponuda Andala ne staje na alpskom skijanju. Uređen je mali snowpark s desetak elemenata, postoje staze za skijaško trčanje, moguće su ture na krpljama i turno skijama, a u Andalu je izgrađen sportski centar s bazenom, klizalištem, stijenom za penjanje, nogometnim i teniskim terenima... Posebna je pažnja posvećena najmlađima kojima se nudi šarolika zabava na otvorenom i zatvorenom.

U blizini se nalazi i mjestašce Molveno s istoimenim jezerom uz kojeg su moguće romantične šetnje. Fai della Paganella na 1600 metara nadmorske visine je isto tako dio kompleksa, posebna atrakcija je Fun park Paganella namjenjen najmlađima.

O Ponudi

Škola skijanja Eurocarving by Inkal

Školu skijanja vodi međunarodni ISIA učitelj Sergej Valerijev, skijaš sa više od 25 godina iskustva u podučavanju djece i odraslih skijaškim vještinama. Uz tim vrsnih učitelja, vaša djeca su u najboljim mogućim rukama!

Škola skijanja Eurocarving iz Andala, škola je sa dugogodišnjom tradicijom pod vodstvom Ivana Albertinia, skijaške legende regije Trentino.

Naš tim učitelja skijanja blisko surađuje s školom Eurocarving tijekom cijele skijaške sezone, tako da su vam naši učitelji na raspolaganju i van „hrvatskog tjedna“!

Škola skijanja u terminu od 5/01/ - 10/01/20. održavati će se svakoga dana s početkom u 9:30 do 13:00. Učitelji skijanja svakodnevno će djecu preuzimati u hotelu, a završetak škole i preuzimanje djece je na ski point Laghet ispred kučice škole skijanja Eurocarving.

Svako jutro prije skijaške aktivnosti, s djecom će se raditi jutarnja tjelovježba i zagrijavanje. Mi u našoj školi, smatramo da je to od izuzetnog značaja kako bi djeca tijekom dana mogli savladavati nova motorička znanja na snijegu.

Za sve goste hotela, biti će u predvorju izvješen i program poslije podnevne animacije za naše najmlađe, iz kojeg izdvajamo posjet bazenima Andalo u pratnji učitelja i po volji roditelja.

Cijena škole skijanja u navedenom terminu je 1590,00 kuna, a za obitelji s više od dva polaznika, tu je poseban obiteljski popust od 15%!
Za one koji žele skijati u poslijepodnevnim satima s učiteljem skijanja i unaprijediti svoje znaje, nudimo individualnu školu skijanja s maksimalno 3 skijaša.

Također, ponosni smo da vam možemo ponuditi i Yoga Ski, novost u skijanju gdje možete uz stručnog vodiča i učitelja prakticirati jogu i skijanje u predivnim okruženjima Alpi di Brenta!

Hotel Pian Castello *** Andalo, Trentino

Hotel Pian Castello udaljen je 500 metara od centra Andala i 300 metara od najbližih padina na skijalištu Paganella. U sklopu hotela nalazi se i restoran s udobnom blagavaonicom te prekrasnim pogledom na planinu Brenta.

Kuhinja, u kojoj je glavni kuhar i vlasnik hotela, Paolo, nudi tipična nacionalna jela s raznovrsnim buffetom za doručak, ručak i večeru. Gosti mogu uživati u pogledu na Alpe iz vrta, ili se mogu opustiti uz kamin u zajedničkom salonu hotela.

Tu je igraonica za vašu djecu, zajedno s biljarskim stolom i video igrama, te organizacijom zabave za sve goste hotela.

Prostrane sobe uređene su drvenim namještajem. Sadrže TV i vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu te ostalim toaletnim potrepštinama. Većina soba ima i balkon. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodnu najavu, te nema dodatnih troškova.

Hotel nudi i besplatan parking na licu mjesta.

Hotel Piancastello udaljen je 20 km od autoceste A22 Brennero (35 minuta vožnje od Trenta).

Cijena i plaćanje

Cijena smještaja na bazi polupansiona u hotelu Pian Castello:

Cijena po osobi 7 dana/polupansion 7 dana polupansion i 6 dana ski karta
Odrasli i djeca od 16 godina 3154,50 kuna 4654.50 kuna
Djeca do 6 godina u sobi sa roditeljima GRATIS! GRATIS!
Djeca od 6 do 16 godina u sobi sa roditeljima 1577.25 kuna 2627.25 kuna

Napomene: Djeca do 8 godina GRATIS ski karta ukoliko roditelj kupuje kartu. Nadoplata za boravišnu taksu 2,00 Eur/dan plaća se u hotelu (za odrasle i za djecu iznad 14 godina).
Plaćanje

Plaća se 30% avansa za rezervaciju smještaja ostatak od 70% minimalno 60 dana prije polaska. Škola skijanja i ski karte se mogu platiti prilikom dolaska, dok se boravišna pristojba plaća isključivo prilikom dolaska. Mogućnost uplate cjelokupnog iznosa paketa na žiro račun.

Plaćanje možete izvršiti u kunama po dobivenoj ponudi na račun Tramotana Outdoor turistička agencija na broj računa: OTP Banka HR0224070001400001890. Navedene cijene su izražene u kunama.

Posebna napomena: Postoji mogućnost organziranja zimovanja i u drugom periodu. Za sve upite, kontaktirajte nas putem e-maila.

Prijave i rezervacije

Jasmina Malatestinić, mob: 0992165011
E-mail: tramontanaoutdoor@gmail.com