Politika privatnosti i zaštita osobnih podataka

Tramontana outdoor turistička agencija(u daljnjem tekstu Tramontana ) poštuje Vašu privatnost, te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.


Zaštita osobnih podataka – općenito

Tramontana poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših osobnih podataka provodi se u skladu s ovom Politikom privatnosti te odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj, koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Jamčimo korisnicima naših usluga da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu.

Ovom Politikom privatnosti uređuje se način postupanja s osobnim podacima kojima Tramontana pristupi putem rezervacijskog sustava ili kontakt formulara odnosno putem pojedinih usluga Pansiona Tramontana, danih na korištenje gostima, a posredstvom kojih je Tramontani omogućen pristup osobnim podacima.

Osobne podatke prvenstveno prikupljamo radi:

  • što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
  • osiguranja pružanja i plaćanja tražene usluge
  • naše interne statističke obrade podataka
  • obavještavanja o našim novostima i ponudama

Tramontana jamči da će se prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe.

Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti):

  • Ime, prezime, prebivalište, datum rođenja, osobni identifikacijski broj, broj osobne iskaznice ili drugog identifikacijskog dokumenta, državljanstvo
  • Podatke o vašem boravku, uključujući i podatke o objektu u kojem ste odsjeli, datum dolaska, datum odlaska, kupljene proizvode ili usluge, informacije o vašim preferencijama kod usluga (tip sobe i sl.)
  • Dodatne informacije o vama koje možemo primiti od trećih strana s kojima poslujemo (npr. agencije, tour-operatori)
  • postupku plaćanja ili osiguranja plaćanja
  • ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete da Vas kontaktiramo i ulazite na našu mailing listu - trenutak ulaska jest Vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti Vaših podataka trajna je, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga, podaci se više ne koriste od strane Tramontane.


Sadržaj Politike privatnosti

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Pansion Tramontana drži se stroge politike „no spam“. Tražimo Vaše posebno dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo glede specijalnih ponuda i akcija. Tramontana ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni, te ih koristimo isključivo za potrebe pružanja gore navedenih usluga. Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo Vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Podaci o Vašoj kreditnoj kartici koje ste dali koriste se samo kao sredstvo osiguranja plaćanja rezerviranih usluga i uživaju jednaku zaštitu kao i ostali Vaši osobni podaci. Nakon uredno pružene i plaćene usluge ti se podaci više ne koriste bez Vaše posebne suglasnosti.

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.


Tajnost podataka

Prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili, osim u slučajevima propisanima važećim zakonom.


Upotreba kolačića (Cookies)

Kolačić je informacija što ju je na Vaše računalo spremila mrežna stranica koju ste posjetili. Kolačići ne mogu pristupati podacima na Vašem računalu ili čitati kolačiće s ostalih mrežnih stranica. Koristimo ih za prikupljanje dodatnih anonimnih podataka o Vašem posjećivanju stranice radi poboljšanja njenog sadržaja. Korištenjem mrežne stranice dajete suglasnost za prihvaćanje kolačića potrebnih za njeno neometano djelovanje. Ova mrežna stranica koristi više vrsta kolačića kako bi prikupila anonimne podatke o posjećivanju stranica, prilagođavajući prikaze sadržaja drugih servisa: korisnički kolačići: kratkoročni (koriste se za svaku prilagodbu sadržaja posjetitelju na mrežnoj stranici) kolačići ostalih servisa: _g* (Google Analytics, dugoročni, koriste se za statistiku posjeta) kolačići ostalih servisa: datr* (Facebook, dugoročni, koriste se za prikaz fanovskih sadržaja unutar stranice).


Elektronska pošta

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.


Traženje određenih osobnih podataka

Tramontana ne može davati osobne podatke drugim korisnicima (trećim osobama) bez Vaše suglasnosti i, ako je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti tih korisnika temeljem Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.


Kontrola podataka

U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo Vašim starim podacima.


Pružanje usluga interneta i web poveznice

Vaša uporaba internetske usluge u Tramontana je podložna uvjetima uporabe i pravilima o privatnosti pružatelja internetske usluge. Naša web stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Tvrtka nije odgovorana za prikupljanje i uporabu podataka od strane tih trećih strana.


Kako štitimo vaše osobne podatke

Poduzimamo odgovarajuće mjere u vezi sa sigurnošću osjetljivih podataka o Vama. Ako nas obavijestite da su podaci o Vama netočni ili zastarjeli, odmah ćemo ih ispraviti ili usuglasiti s aktualnom stanjem. Imate pravo zatražiti kopiju Vaših pohranjenih osobnih podataka. Imate pravo zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka.


Vrijeme potrebno za odgovor

Trudimo se odgovoriti na sve legitimne zahtjeve unutar jednog mjeseca. Ako je zahtjev posebno kompleksan ili postoji više istovremenih zahtjeva, može nam trebati duže od mjeseca. U tom ćemo Vas slučaju obavještavati o razvoju situacije.

Promjene u pravilima privatnosti
Sve promjene u pravilima privatnosti koje se mogu dogoditi u budućnosti bit će objavljene na ovoj stranici i, bude li potrebno, poslane Vama putem e-pošte. Molimo da pratite promjene pravila privatnosti.


Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti podataka i politici privatnosti Ugostiteljsko uslužnog obrta Tramontana možete zatražiti na info@beli-tramontana.com

Ugostiteljsko uslužni obrt Tramontana
Robert Malatestinić, vlasnik
Beli 2 Cres
Personal ID number (OIB): 84812944510
TEL: +385 (0)51 840 519

Tramontana outdoor turistička agencija
Beli 2,51557 Cres
OIB: 84812944510
Mob: 099 216 5011
ID: AR-AB-51-08010500497
IBAN: HR0224070001400001890 OTP BANKA